nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Programma

Navigeer door deontologische dilemma's

Het OVB Congres ‘De Magie van het Recht’ biedt een unieke gelegenheid om diepgaand inzicht te krijgen in de deontologie, die het fundament uitmaakt van uw beroep. Van het beroepsgeheim tot samenwerkingsverbanden, de modernisering van het beroep, het ethisch ondernemen en zo veel meer. Onze sessies zullen u de nieuwste ontwikkelingen bijbrengen en u voorzien van waardevolle inzichten en praktische richtlijnen.

Deontologie: nodeloos keurslijf of onderscheidend keurmerk?
– Jan Meerts

F*Q deontologie

10 u – 12.30 u

F*Q Deontologie: uw meest prangende vragen beantwoord

Stelt u zich voor dat al uw prangende deontologische vragen worden beantwoord door deskundigen ter zake. Tijdens deze sessie krijgt u de kans om uw vragen vooraf in te dienen, waarna gerenommeerde experts ze uitvoerig zullen behandelen. Ontdek de grenzen van uw professionele activiteiten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het beroep van advocaat. Hierbij behoren zeker het voorontwerp van wet modernisering advocatuur en de mogelijke aanpassing van het reglement briefwisseling.

Ontdek deze sessie >>

Marketing in toga

14u – 15.15 u

Marketeers in toga: een gids voor effectieve en deontologische marketing

Een onmisbare gids voor effectieve en deontologische marketing. Leer hoe u zichzelf als advocaat effectief kunt promoten in de snel evoluerende digitale wereld, terwijl u ethische normen hoog houdt. Ontvang waardevol inzicht van experts An Haenen en mr. Hugo Lamon over hoe u slim en deontologisch verantwoord omgaat met online marketing, en ontdek de do’s en don’ts van marketing voor advocaten.

Ontdek deze sessie >>

Deontologie

15.15 u – 16.30 u

Advocaten: juridische reddingswerkers of ethische poortwachters?

Duik in een boeiende discussie over de maatschappelijke rol van advocaten als ethische poortwachters. Verken de delicate balans tussen de wet, deontologie en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en ontdek hoe de advocatuur moet omgaan met ethische dilemma’s in een snel veranderende wereld.

Ontdek deze sessie >>

Mis deze kans niet om uw kennis en begrip van de deontologie te vergroten. Schrijf u in voor een of meerdere van deze sessies en versterk uw professionele vaardigheden op het gebied van ethiek en integriteit.

FacebookTwitterLinkedIn

OOK INTERESSANT

10.00 - 12.30
Okapi 3

F*Q Deontologie: uw meest prangende vragen beantwoord

14.00 - 15.15
Koningin Elisabethzaal

Marketeers in toga: een gids voor effectieve en deontologische marketing

15.15 - 16.30
Gorilla 3

Advocaten: juridische reddingswerkers of ethische poortwachters?

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS