nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Locatie

Ontdek de magie van het recht in de Koningin Elisabethzaal

Een iconische locatie

Het OVB Congres vindt plaats in het Elisabeth Center, een gevestigde waarde in Antwerpen. Gunstig gelegen naast het station van Antwerpen-Centraal, is deze locatie gemakkelijk bereikbaar met de trein. Voor degenen die met de auto komen, is er voldoende ondergrondse parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

In 2016 onderging de Elisabethzaal een opmerkelijke transformatie. Met verbeteringen op het gebied van akoestiek en architectuur bereikt de zaal nieuwe hoogten. De zaal is nu hoger, langer en smaller, met een prachtige golvende houten wandbekleding die het geluid op ideale wijze laat resoneren. In vergelijking met de vorige zaal, die een akoestische score van 6 op 10 behaalde, scoort de vernieuwde versie een indrukwekkende 9,3. Hiermee plaatst de Koningin Elisabethzaal zich op hetzelfde niveau als vergelijkbare zalen in steden als Amsterdam, Wenen en Boston.

Technologische verfijning

Het Elisabeth Center biedt state-of-the-art audiovisuele technologie├źn om conferentiedeelnemers, sprekers en standhouders te voorzien van alle benodigdheden. Hierdoor kunnen presentaties en interactieve sessies op het congres soepel verlopen, met een overvloed aan mogelijkheden voor een boeiende ervaring.

Een magische bijdrage

Het mooiste aspect van uw deelname aan het OVB Congres is de directe bijdrage aan dierenwelzijn, wetenschappelijk onderzoek en wereldwijde programma’s voor natuurbehoud. De opbrengst van het congrescentrum wordt volledig ingezet voor deze nobele doelen. Door deel te nemen aan ons congres draagt u bij aan deze waardevolle inspanningen en helpt u mee aan een positieve impact op de wereld.

Kom en laat u betoveren door het OVB Congres Magie van het Recht in de schitterende omgeving van de Koningin Elisabethzaal. Een dag vol kennis, inspiratie en magie wacht op u!

FacebookTwitterLinkedIn

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS