nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Locatie

Verzeker uw gemak: exclusieve verblijfskorting met Radisson Hotel tijdens het OVB Congres

Geen zorgen over vroeg opstaan en verkeersstress

Met een overnachting in het radisson hotel, op slechts enkele passen van de elisabethzaal, hoeft u zich geen zorgen te maken over vroeg opstaan en de stress van het ochtendverkeer. Geniet van een ontspannen start van uw congresdag, wetende dat u zich op een steenworp afstand van het evenement bevindt.

Geen gedoe met openbaar vervoer

Vermijd de logistieke uitdagingen van het openbaar vervoer en zorg voor een naadloze overgang van uw verblijf naar het congres. Uw comfort staat voorop, en met het radisson hotel als uw thuisbasis heeft u de flexibiliteit om uw eigen tempo te bepalen.

Geniet van een ontspannen avond

Na een dag vol inspirerende sessies, biedt het radisson hotel u de mogelijkheid om in alle rust te ontspannen. Geen zorgen over het halen van de laatste trein of bus; u kunt genieten van een gezellig glas in de avond, wetende dat uw comfortabele accommodatie binnen handbereik is.

Speciale 15% korting voor deelnemers

Als deelnemer aan het OVB congres Magie van het Recht ontvangt u een exclusieve korting van 15% op uw verblijf in het Radisson hotel, dankzij de promotionele code “OVB” als u rechtstreeks via hun website boekt. Een aanbod dat niet alleen financiĆ«le voordelen biedt maar ook het gemak en de gemoedsrust van een zorgeloos verblijf. Wij nodigen u van harte uit om van deze exclusieve aanbieding gebruik te maken en uw congreservaring te verrijken met een verblijf dat gericht is op uw gemak en comfort.

FacebookTwitterLinkedIn

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS