nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN

26/04/24

ELISABETH CENTER ANTWERPEN

De inschrijvingen zijn verzegeld! Het gordijn gaat even dicht terwijl we achter de schermen werken aan de magie van het congres. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via het e-mailadres congres@ordevanvlaamsebalies.be

Over de magie van het recht

De magie van het recht verwijst naar de kracht en de doeltreffendheid van het rechtssysteem dat onze samenleving leidt en ondersteunt. Zo wordt een evenwicht bewerkstelligd tussen alle maatschappelijke actoren. Het is geen bovennatuurlijke kracht, wel het resultaat van het harde werk en de toewijding van specialisten die hun kennis en vaardigheden gebruiken om de rechten van alle burgers te beschermen in alle transparantie. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Over de visuals van het congres

Je kunt de glazen cirkels bekijken als verschillende aspecten van onze samenleving die afhankelijk zijn van elkaar en samenwerken om een gezond en evenwichtig systeem te vormen. Het is een precair evenwicht, waar een verstoring in één cirkel een verstoring in het gehele systeem kan veroorzaken. Het recht speelt een cruciale rol in het bewaren van dit evenwicht. Het zorgt voor stabiliteit, transparantie en rechtvaardigheid.

Kolos X Ruimtewerk

Branding agency Kolos en meubelontwerper Ruimtewerk ontwikkelden een kunstwerk voor de campagne rond het congres. Je vindt het terug in de cafetaria’s voor advocaten in 5 rechtbanken en het vormt de basis voor de 3D visual op de website. Het kunstwerk is vervaardigd uit staal, maar doet door de constructie en de afwerking toch heel licht aan. Zo vormen stabiliteit, evenwicht, en transparantie ook de basis voor dit werk.

www.kantoorkolos.be
www.ruimtewerk.be

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS