nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Locatie, Programma

Boeken toe, dansschoenen aan: avondfeest op het OVB Congres!

Green Onions

Met hun hedendaagse sound en jeugdige gedrevenheid biedt deze vierkoppige band anderhalf uur ongedwongen speelplezier. De unieke speelstijl van Green Onions doet denken aan een live gespeelde DJ-set, met een non-stop repertoire dat de beste dance- en popnummers uit de periode van de jaren 80 tot nu bevat. Bereid u voor op een avond vol dansbare beats en onweerstaanbare energie.

John & Jesus: Advocaten achter de draaitafel

Ook advocaten John Maes en Christophe Vangeel nemen het heft in handen als het bruisende DJ-duo “John & Jesus”. Vergeet de leerrijke setting van het congres; deze advocaten laten zien dat ze ook meesters zijn achter de draaitafel. Verwacht een mix van dansbare platen die de sfeer tot ongekende hoogten zullen brengen, die u tot in de vroege uurtjes in beweging zullen houden.

Dansen en netwerken

Het avondfeest biedt niet alleen een geweldige muzikale ervaring, maar ook de mogelijkheid om informeel te netwerken. Onder het genot van heerlijk eten en verfrissende drankjes kan u genieten van de feestelijke sfeer en nieuwe connecties maken. Mis deze kans niet om de magie van het recht te ervaren op een manier die je niet snel zult vergeten. Het OVB Congres 2024 belooft niet alleen diepgaande sessies gedurende de dag, maar ook een avond vol plezier, dans en live muziek.

Schrijf u nu in >>

FacebookTwitterLinkedIn

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS