nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Programma

Muzikale magie: u vraagt, wij draaien!

We gaan opnieuw live de ether in met Linde Merckpoel aan het roer, en u mag de muziek kiezen! Vraag uw verzoeknummers aan en vertel zelfs live op de radio waarom u ze hebt gekozen. En ’s avonds? Dan staat er een knallend dansfeest op het programma met niemand minder dan het getalenteerde DJ-duo John & Jesus, die uw favoriete dansplaten draaien.

Vraag uw favoriete plaat aan 

Vraag uw verzoeknummer aan en vertel ons waarom dat nummer voor u speciaal is, wat het voor u betekent, of waarom u het gewoonweg wilt horen. Of het nu gaat om een nummer waar u altijd op danst, een lied dat u terugvoert naar bijzondere momenten, of een track die u gewoonweg niet uit uw hoofd krijgt, wij willen het weten! Zo stellen wij een playlist samen waarvan u zeker bent dat de muziek goed zal zijn. En wie weet, nodigt Linde u uit om live op de radio uw keuze toelichten. 

Heeft u een speciaal verzoek voor een nummer dat u tijdens de live radio of het avondfeest wilt horen?

Laat het ons nu weten >>  

Alle verzoeken worden gedraaid tijdens de live radio, alle dansnummers bezorgen we aan het DJ-duo John & Jesus voor het avondfeest. 

Dus, waar wacht u nog op? Laat uw muzikale voorkeuren horen en maak u klaar voor een onvergetelijke ervaring op ons congres! 

FacebookTwitterLinkedIn

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS