nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Advocaat

ValerieGhysen

Over Valerie Ghysen

Mr. Valerie Ghysen studeerde in 2015 af aan de KUL als Master in de Rechten. In 2016 legde zij de eed af als advocaat aan  Balie Limburg. Mr. Ghysen is als advocaat actief in het commercieel recht, het vastgoedrecht en het bouwrecht. Al sinds de aanvang van haar carrière is zij een geëngageerd lid van de balie, zij was voorzitter van de Jonge Balie Limburg (2019-2021), lid van de Raad van Orde (2021-2022), en is sinds 2021 lid van de Commissie IT van de Orde van Vlaamse Balies. 

OVER DE SESSIE

Advocatensoftware: uitdagingen en opportuniteiten

De leveranciers van ‘advocatensoftware’ spelen meer dan ooit een wezenlijke rol in de ondersteuning van advocaten in hun dagelijkse beroepspraktijk. Maar komen zij wel volledig tegemoet aan de verwachtingen van advocaten? En welke opportuniteiten bieden de nieuwste technologieën voor die software en zijn gebruikers? 

In deze sessie gaan vertegenwoordigers van verschillende softwareleveranciers met enkele leden van de commissie digitalisering van de OVB in debat over die fundamentele vragen. Daarnaast bieden we u in deze sessie ook de kans om uw eigen bekommernissen aan de softwareleveranciers voor te leggen. 

Deel op voorhand ook zelf uw mening over advocatensoftwarepakketten. Uw inzichten verbeteren het debat. Deel uw mening.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS