nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
HR-directeur

Kathleen (Kat)Van Nuffel

Over Kathleen (Kat) Van Nuffel

Kathleen (Kat) Van Nuffel is Director HR, DEI & Operations bij Steptoe Brussel, en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Kat is oprichter en Co-Voorzitter van de Legal Diversity & Inclusion Alliance (LDIA). Zij is tevens een actief lid van Steptoe’s firm wide D&I-Committee en van een aantal forums die bredere initiatieven op het vlak van diversiteit en inclusie op de werkplek ondersteunen. Kat is ook bestuurslid bij twee bedrijfsnetwerken, nl. Open at Work en (mede-oprichter) van Antwerp Pride D&I (company) Network. 

OVER DE SESSIE

Diversiteit & inclusie binnen de advocatuur

Binnen onze advocatuur groeit het besef van het cruciale belang van een diverse en inclusieve werkomgeving. Een dergelijke omgeving bevordert niet alleen de productiviteit en kwaliteit van ons werk, maar stimuleert ook creativiteit, innovatie, betrokkenheid en teamplezier, wat leidt tot hogere cliënttevredenheid.

Diversiteit omvat onder andere gendergelijkheid, gelijke kansen en een variëteit aan geaardheden, leeftijden, talen, achtergronden, culturen en denkwijzen. Binnen onze sector zien we gelukkig tal van inspirerende initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie. 

Tijdens deze sessie zal Eve Vlemincx eerst een motiverende keynote presenteren. Daarna gaat stafhouder Els Koninckx, bestuurder Kwaliteit & Opleiding bij de Orde van Vlaamse Balies, in gesprek met een bevlogen panel bestaande uit uit mr. Jasmine Malekzadem (Janson), Mr. Anne Marie De Clerck (Jordan + Ray), Hassan al Hilou (Capital vzw) en Kathleen (Kat) Van Nuffel (Steptoe en Legal Diversity & Inclusion Alliance over hun praktijkervaringen en inzichten. 

Diversiteit is uitgenodigd worden op het feestje, inclusie is gevraagd worden om samen te dansen. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS