nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Ondernemer

HassanAl Hilou

Over Hassan Al Hilou

Hassan Al Hilou is een vooraanstaande ondernemer, adviseur en keynote-spreker gespecialiseerd in Diversiteit & Inclusie, jeugdinnovatie en ondernemerschap. Als auteur van ‘Ik Ben Hassan – Ondernemer van mijn Eigen Leven’ en ‘GovTech: hoe de regio om te vormen tot een toonaangevende digitale overheid’, deelt hij zijn expertise in ondernemerschap en digitale transformatie. Hassan heeft keynote-presentaties verzorgd voor bedrijven zoals Coca-Cola en Google en doceert aan instellingen zoals de Vlerick Business School en de VUB. Hij heeft bestuurslidmaatschappen bij UNICEF, BECI en Cultuurconnect en blijft zich inzetten voor jeugdempowerment en innovatie. 

OVER DE SESSIE

Diversiteit & inclusie binnen de advocatuur

Binnen onze advocatuur groeit het besef van het cruciale belang van een diverse en inclusieve werkomgeving. Een dergelijke omgeving bevordert niet alleen de productiviteit en kwaliteit van ons werk, maar stimuleert ook creativiteit, innovatie, betrokkenheid en teamplezier, wat leidt tot hogere cliënttevredenheid.

Diversiteit omvat onder andere gendergelijkheid, gelijke kansen en een variëteit aan geaardheden, leeftijden, talen, achtergronden, culturen en denkwijzen. Binnen onze sector zien we gelukkig tal van inspirerende initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie. 

Tijdens deze sessie zal Eve Vlemincx eerst een motiverende keynote presenteren. Daarna gaat stafhouder Els Koninckx, bestuurder Kwaliteit & Opleiding bij de Orde van Vlaamse Balies, in gesprek met een bevlogen panel bestaande uit uit mr. Jasmine Malekzadem (Janson), Mr. Anne Marie De Clerck (Jordan + Ray), Hassan al Hilou (Capital vzw) en Kathleen (Kat) Van Nuffel (Steptoe en Legal Diversity & Inclusion Alliance over hun praktijkervaringen en inzichten. 

Diversiteit is uitgenodigd worden op het feestje, inclusie is gevraagd worden om samen te dansen. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS