nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Strategisch adviseur

EveVlemincx

Over Eve Vlemincx

Eve Vlemincx is strategisch adviseur met een ruime expertise waaronder legal digitale transformatie, innovatie en leiderschap. Ze is advisory council bij Harvard Business Review en Forbes en lid van het teaching team van de Stanford Graduate School of Business.  

Eve is regelmatig spreker en gastdocente in diverse contexten. 

Zij heeft certificaten van Oxford, Harvard, Kellogg en de Stanford Graduate School of Business. Bij deze laatste won ze 5 awards.  

Haar leidende filosofie is work smarter, not harder. Ze helpt advocatenkantoren om te navigeren in de steeds veranderende hedendaagse context. 

OVER DE SESSIE

Diversiteit & inclusie binnen de advocatuur

Binnen onze advocatuur groeit het besef van het cruciale belang van een diverse en inclusieve werkomgeving. Een dergelijke omgeving bevordert niet alleen de productiviteit en kwaliteit van ons werk, maar stimuleert ook creativiteit, innovatie, betrokkenheid en teamplezier, wat leidt tot hogere cliënttevredenheid.

Diversiteit omvat onder andere gendergelijkheid, gelijke kansen en een variëteit aan geaardheden, leeftijden, talen, achtergronden, culturen en denkwijzen. Binnen onze sector zien we gelukkig tal van inspirerende initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie. 

Tijdens deze sessie zal Eve Vlemincx eerst een motiverende keynote presenteren. Daarna gaat stafhouder Els Koninckx, bestuurder Kwaliteit & Opleiding bij de Orde van Vlaamse Balies, in gesprek met een bevlogen panel bestaande uit uit mr. Jasmine Malekzadem (Janson), Mr. Anne Marie De Clerck (Jordan + Ray), Hassan al Hilou (Capital vzw) en Kathleen (Kat) Van Nuffel (Steptoe en Legal Diversity & Inclusion Alliance over hun praktijkervaringen en inzichten. 

Diversiteit is uitgenodigd worden op het feestje, inclusie is gevraagd worden om samen te dansen. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS