nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Advocaat

AntoonDierick

Over Antoon Dierick

Antoon Dierick specialiseert zich in de juridische aspecten van de informatiemaatschappij. Hij werkte als advocaat tot 2017. Daarna werkte hij drie jaar als Chief Legal Officer in een internationaal IT-bedrijf. Sinds 1 januari 2020 is hij opnieuw actief als vennoot bij MDP Advocaten en adviseert hij cliënten omtrent een brede waaier aan IT- en data-gerelateerde zaken, (online) consumenten- en ondernemingsrecht. 

OVER DE SESSIE

Meester in cyberveiligheid

Deze sessie heeft tot doel u wegwijs te maken in de complexe wereld van cyber- en informatieveiligheid. 

In het eerste deel staan we stil bij de relevante juridische vereisten, maar focussen we ook en vooral op proactieve tips en tricks om de beveiliging van uw kantoor te verhogen. Het tweede deel heeft betrekking op de cyberverzekering die door uw balie wordt aangeboden, met meer gedetailleerde uitleg over de concrete invulling daarvan en verschillende praktijkvoorbeelden. Mis deze kans niet om uw digitale veerkracht te versterken!  

OVER DE SESSIE

Advocatensoftware: uitdagingen en opportuniteiten

De leveranciers van ‘advocatensoftware’ spelen meer dan ooit een wezenlijke rol in de ondersteuning van advocaten in hun dagelijkse beroepspraktijk. Maar komen zij wel volledig tegemoet aan de verwachtingen van advocaten? En welke opportuniteiten bieden de nieuwste technologieën voor die software en zijn gebruikers? 

In deze sessie gaan vertegenwoordigers van verschillende softwareleveranciers met enkele leden van de commissie digitalisering van de OVB in debat over die fundamentele vragen. Daarnaast bieden we u in deze sessie ook de kans om uw eigen bekommernissen aan de softwareleveranciers voor te leggen. 

Deel op voorhand ook zelf uw mening over advocatensoftwarepakketten. Uw inzichten verbeteren het debat. Deel uw mening.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS