nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
int(1)
Seminarie
11.15 - 12.30
Darwin hall

Groeien in duurzaamheid

In de dynamische wereld van vandaag is het cruciaal om zowel persoonlijk als als team efficiënt te functioneren. Echter, vaak worden we geconfronteerd met zinloos energieverlies dat onze productiviteit en groei kan belemmeren. Dit seminarie biedt diepgaande inzichten en praktische tips om deze energieverspilling te identificeren en te minimaliseren, en om optimaal te functioneren en te groeien. 

OVER DE SPREKER

Jeff Keustermans

Jeff Keustermans is advocaat en medeoprichter van advocatenkantoor & De Bandt in Brussel. Hij is sedert 2020 lid van de Commissie Welzijn van de Orde van Vlaamse Balies. 

Jeff legt zich toe op intellectuele eigendom, media- en informaticarecht. Hij studeerde in Antwerpen, Leuven en Los Angeles. Jeff is lid van de balie te Brussel en New York. Hij schreef diverse boeken en tientallen artikelen over Belgisch en Europees recht en gaf lezingen in Praag, Londen, München, Los Angeles en Amsterdam. Hij doceerde gastcolleges aan universiteiten in Leuven, Londen en Brussel en pleitte diverse keren voor het Europese Hof van Justitie te Luxemburg. 

Naast zijn werk als advocaat ontwikkelde hij de training ‘SERVO Helder Groeien’ die stress helpt te vermijden en verminderen en bijdraagt tot een bloeiende professionele en persoonlijke ontwikkeling. Over de efficiënte aanwending van de kenmerken van ons bewuste en onbewuste brein schreef hij in 2018 de syllabus “SERVO-training voor efficiënt beheer van je energie en tijd”. De SERVO-training werd intussen door meer dan 1.000 deelnemers gevolgd en werd eerder erkend voor permanente opleiding voor advocaten en notarissen in België en Nederland, en voor gerechtsdeurwaarders en bedrijfsjuristen in België. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS