nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN

Heeft u de sculpturen al gespot?

ONTDEK DE MAGIE VAN HET RECHT IN LEVENDIGE SCULPTUREN!

In enkele rechtbanken in Vlaanderen en Brussel kan u ze aanschouwen, onze sculpturen. Sterker nog, u kan ze bijna niet missen. In de cafetaria staan ze te pronken en weerkaatst het ingenieuze ontwerp licht op het spiegelende oppervlak, onweerstaanbaar voor het oog. Bezoek ze in de cafetaria van de rechtbank en zie het voor uzelf. Vergeet vooral niet een selfie te nemen in de reflecties van deze betoverende sculpturen, en uw selfie te delen met de hashtag #MagievanhetRecht!

   

OVER DE VISUALS VAN HET CONGRES

De magie van het recht weerspiegelt de kracht en doeltreffendheid van ons rechtssysteem, geleid door toegewijde experts. Het bereikt een evenwicht tussen maatschappelijke actoren en beschermt de rechten van alle burgers. Dit is geen bovennatuurlijke kracht, maar het resultaat van hard werk en toewijding.

De glazen cirkels kan u bekijken als verschillende aspecten van onze samenleving die afhankelijk zijn van elkaar en samenwerken om een gezond en evenwichtig systeem te vormen. Het is een precair evenwicht, waar een verstoring in één cirkel een verstoring in het gehele systeem kan veroorzaken. Het recht speelt een cruciale rol in het bewaren van dit evenwicht. Het zorgt voor stabiliteit, transparantie en rechtvaardigheid.

OVER DE SCULPTUREN

Branding agency Kolos en meubelontwerper Ruimtewerk ontwikkelden een kunstwerk voor de campagne rond het congres. U vindt het terug in de cafetaria’s voor advocaten in bepaalde rechtbanken en het vormt de basis voor de 3D visual op de website. Het kunstwerk is vervaardigd uit staal, maar doet door de constructie en de afwerking toch heel licht aan. Zo vormen stabiliteit, evenwicht, en transparantie ook de basis voor dit werk.

Vergeet dus zeker geen selfie te nemen als u een van de sculpturen spot, en deel deze met de hashtag #MagievanhetRecht!

    

FacebookTwitterLinkedIn

OOK INTERESSANT

09.00 - 10.00
Koningin Elisabethzaal

Inleiding tot de magie van het recht

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS