nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Professor

KatalienBollen

Over Katalien Bollen

Dr. Katalien Bollen werkt als senior Expert bij Deloitte Legal waar ze het MCC-team (Mediation, Communication, Coaching) aanstuurt alsook het Family Business Dynamics – Governance Team. Katalien is als professor werkzaam aan de UGent en de KU Leuven. Ze is bemiddelaar, redactielid van het Tijdschrift voor Conflicthantering, auteur en verbonden aan het KU Leuven Centre for Business Families.

OVER DE SESSIE

ADR: Hoe raakt u van het topje van de ijsberg af?

In conflictsituaties is het vaak zo dat de zichtbare meningsverschillen slechts het topje van de ijsberg vormen. Deze interactieve sessie zal u inzicht geven in hoe u dieper kunt graven en de onderliggende behoeften en belangen van betrokken partijen kunt identificeren. In plaats van te focussen op standpunten, leert u technieken om te navigeren naar wat echt belangrijk is voor elke betrokken partij. 

Tijd is een cruciaal element in het bemiddelingsproces. U ontdekt hoe de factor “tijd” een constructieve rol kan spelen in bemiddeling en belangengerichte onderhandelingen. 

Daarnaast biedt deze sessie een unieke kans om te profiteren van de expertise die is opgedaan door tweedejaars stagiairs tijdens de tweedaagse opleiding Alternatieve Geschillen in de BUBA-opleiding en ontdekt u welke implicaties en lading worden gedekt door artikel 444 Ger.W. 

Ten slotte biedt deze sessie waardevolle inzichten om u te helpen uw cliënten optimaal te ondersteunen tijdens bemiddelingen of bij de KMS. Leer hoe u uw rol als adviseur kunt versterken en effectieve strategieën kunt implementeren om het beste resultaat voor uw cliënt te bereiken. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS