nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Ademcoach

DirkHeylen

Over Dirk Heylen

Dirk Heylen, jurist van opleiding en oprichter van TODI indoor-duikcentrum, ontdekte via zijn passie voor duiken het belang van goed ademen. Als stress- en burn-outcoach gebruikt hij de adem als eerste stap naar herstel. Als bezieler van Spiras ademhalingsacademie geeft hij opleidingen en workshops rond ademhaling, stress en spreken voor publiek.   

OVER DE SESSIE

Ademhalen bij stress en spreken voor publiek

Tijdens deze workshop komt u te weten wat de impact is van stress op uw ademhaling en hoe u met uw ademhaling het stressmechanisme kan beïnvloeden. U leert ook wat er in uw lichaam gebeurt als u te snel praat of te weinig ademt tussen twee zinnen en hoe wereldleiders hun ademhaling gebruiken om de impact van hun boodschap te vergroten.

Ademen, we doen het allemaal van bij onze geboorte tot we onze laatste adem uitblazen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat ademhalingsoefeningen helpen bij het verminderen en voorkomen van spanning en stress, dat het heilzaam is voor onze fysieke en mentale gezondheid en dat een goede ademhaling een cruciaal onderdeel is bij het spreken voor publiek. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS