nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Manager

MarcHolemans

Over Marc Holemans

Marc Holemans is Manager bij Softconstruct, de makers van Toga Advocatensoftware. Hij startte bij Softconstruct in 1997 en draagt sindsdien bij aan de ontwikkeling van Toga. 

Zijn doel is advocaten te ontzorgen met een gebruiksvriendelijke en performante software voor niet-informatici. In zijn vrije tijd is hij naast technologie-enthousiasteling ook actief bij verschillende sociale initiatieven. 

OVER DE SESSIE

Advocatensoftware: uitdagingen en opportuniteiten

De leveranciers van ‘advocatensoftware’ spelen meer dan ooit een wezenlijke rol in de ondersteuning van advocaten in hun dagelijkse beroepspraktijk. Maar komen zij wel volledig tegemoet aan de verwachtingen van advocaten? En welke opportuniteiten bieden de nieuwste technologieën voor die software en zijn gebruikers? 

In deze sessie gaan vertegenwoordigers van verschillende softwareleveranciers met enkele leden van de commissie digitalisering van de OVB in debat over die fundamentele vragen. Daarnaast bieden we u in deze sessie ook de kans om uw eigen bekommernissen aan de softwareleveranciers voor te leggen. 

Deel op voorhand ook zelf uw mening over advocatensoftwarepakketten. Uw inzichten verbeteren het debat. Deel uw mening.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS