nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Strategy & marketing director

KhediVerhaeghe

Over Khedi Verhaeghe

Na 5 jaar aan de Brusselse balie, waar zij vooral dossiers Administratief recht en Contentieux Raad van State behandelde, maakte Khedi Verhaeghe de overstap naar Wolters Kluwer. 18 jaar later blikt zij terug op verschillende functies waaronder 8 jaar eindverantwoordelijke voor Jura. Bij de afdeling Law Firm Software is Khedi sinds 2 jaar verantwoordelijk voor Strategie, Innovatie en Marketing voor België, Frankrijk en Zweden. De ervaringen bij het begeleiden van advocatenkantoren en hun medewerkers bij veranderingsprocessen worden meegenomen in deze interactieve sessie. 

OVER DE SESSIE

Hoe talent aantrekken en behouden in uw advocatenkantoor?

Het blijkt in de praktijk zeer moeilijk om openstaande functies binnen de advocatuur ingevuld te krijgen. En nadien volgt de uitdaging om deze nieuwe medewerker te behouden. Wat zoeken advocaten bij een advocatenkantoor? En wat maakt dat ze er graag werken en willen blijven?

We overlopen enkele opvallende vaststellingen uit het Wolters Kluwer Future Ready Lawyer Rapport 2023. We bekijken welke initiatieven u kan opzetten om van uw kantoor een aangename werkomgeving te maken en zo de oorzaken van ontevredenheid bij medewerkers te counteren.  

Tijdens dit interactief debat kan u met uw confraters van gedachten wisselen en uw “best practices” met elkaar delen. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS