nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
CEO Lawcloud

JoeriMaes

Over Joeri Maes

Joeri Maes is met Lawcloud een vernieuwer in legal tech, na een succesvolle periode in de digitalisering van de bank- en verzekeringssector. Als LawCloud’s CEO zet hij zich in om juridische processen te transformeren en zo advocatenkantoren efficiënter en winstgevender te maken. Zijn gedurfde aanpak, die vaak afwijkt van traditionele methoden, werpt vruchten af en heeft al aantoonbare successen opgeleverd. 

OVER DE SESSIE

Advocatensoftware: uitdagingen en opportuniteiten

De leveranciers van ‘advocatensoftware’ spelen meer dan ooit een wezenlijke rol in de ondersteuning van advocaten in hun dagelijkse beroepspraktijk. Maar komen zij wel volledig tegemoet aan de verwachtingen van advocaten? En welke opportuniteiten bieden de nieuwste technologieën voor die software en zijn gebruikers? 

In deze sessie gaan vertegenwoordigers van verschillende softwareleveranciers met enkele leden van de commissie digitalisering van de OVB in debat over die fundamentele vragen. Daarnaast bieden we u in deze sessie ook de kans om uw eigen bekommernissen aan de softwareleveranciers voor te leggen. 

Deel op voorhand ook zelf uw mening over advocatensoftwarepakketten. Uw inzichten verbeteren het debat. Deel uw mening.

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS