nog
26/4/2024 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Bestuurder OVB

JanMeerts

Over Jan Meerts

Jan Meerts is sinds 1987 advocaat in Antwerpen en maakt deel uit van het kantoor Legant Advocaten. Hij was voorzitter van de Conferentie, zetelde vele jaren in de raad van de Orde en ook als afgevaardigde in de algemene vergadering van de OVB. 

Tussen 2016 en 2018 was hij stafhouder van de balie van Antwerpen. Sinds 1 september 2020 is hij bestuurder bij de OVB, bevoegd voor deontologie en tucht. Hij doceert en publiceert regelmatig, voornamelijk over deontologie. 

OVER DE SESSIE

F*Q Deontologie: uw meest prangende vragen beantwoord

Schrijven we voortaan enkel nog officiële brieven? Welke andere activiteiten mag u als advocaat uitoefenen? En mag u uw ereloon volledig zelf bepalen? 

Deze sessie biedt u een unieke kans om al uw deontologische vragen, problemen en twijfels op voorhand in te sturen, waarna drie gerenommeerde experten in de deontologie er tijdens de sessie dieper op ingaan. Daarnaast zal een deel van deze sessie ook gewijd worden aan de wet tot modernisering van het beroep van advocaat, althans voor zover er tegen 26 april 2024 zicht is op haar goedkeuring. 

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS