29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
CEO

WouterTorfs

Bedrijfscultuur

Over Wouter Torfs

Onder leiding van Wouter Torfs groeide de familiale winkelketen Schoenen Torfs van 26 naar 80 winkels met een sterk florerende webshop. Wouter Torfs is meer dan een zeer bekwaam CEO. Zijn ondernemings- en mensenvisie resulteerde in een unieke bedrijfscultuur. In 2019 werd de keten voor de 10de keer tot beste werkgever verkozen én tot beste werkgever van Europa.

Ook in 2019 werd Schoenen Torfs voor de 14e keer verkozen tot beste schoenwinkelketen en beste webshop. Klantvriendelijkheid is de sleutel voor een succesvolle strategie. Als spreker legt hij zijn ziel bloot en geeft hij een nieuwe visie op werken, met het geluk van zijn werknemers als inzet.

OVER DE SESSIE

Welkomst­woord en plenaire zitting

Tijdens onze eerste plenaire sessie verwelkomt OVB-voorzitter Peter Callens u van harte. Vervolgens komt Wouter Torfs aan het woord. In zijn keynote geeft hij het recept prijs hoe Schoenen Torfs erin geslaagd is om tien keer verkozen te worden tot ‘Beste Werkgever van België’ en hoe een fijne werkplek bijdraagt aan de duurzame groei van een bedrijf.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS