29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Mr.

StevenDemeulenaere

Witwas

Over Steven Demeulenaere

Steven Demeulenaere behaalde in 2015 zijn graduaat in het fiscaal recht en de fiscale praktijk aan de Fiscale Hogeschool van Brussel na een vooropleiding rechtspraktijk. Vervolgens is hij eind 2015 gestart bij Tiberghien als compliance medewerker met een bijzondere specialisatie in witwaspreventie en compliance waar hij mee instond en instaat voor de uitbouw van het witwaspreventie- en voorkomingsbeleid van het kantoor en haar diverse vestigingen.

Anno 2020 behaalde hij een master in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Steven heeft een bijzondere expertise in witwaspreventie, UBO en DAC 6.

OVER DE SESSIE

Witter dan wit: hoe maakt u uw kantoor(genoten) witwasproof?

Witwassen van misdaadgeld en financiering van terrorisme verdienen slechts één lot: met wortel en tak uitgeroeid worden. De witwaspreventieregels beogen, met de beste bedoelingen, daaraan een uiterst belangrijke bijdrage te leveren.

Ook advocaten zijn al geruime tijd aan die regels onderworpen, maar de terreinervaring wijst uit dat de loodzware compliance-regels een verhaal zijn van veel lasten met bitter weinig lusten.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS