29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Mr.

StephaneCriel

Intellectueel eigendomsrecht

Over Stephane Criel

Stephane Criel is advocaat aan de balie Gent en actief in het intellectueel eigendomsrecht. Hij is sinds 2021 vennoot bij Monard Law en werd door zijn medevennoten voorgedragen om er vanaf 2022 bestuurder te worden.

Stephane is lid van de raad van de Orde en maakt ook deel uit van de commissie ‘Mens onder de Toga’ en communicatie.

“Inspireren om te innoveren”. Onder dat motto richtte hij in 2018 samen met OVB-bestuurder Bram Vandromme en advocaat Pieter Goetghebuer ‘Future lawyers belgium’ op als een platform voor kennisdeling rond innovatie. Stephane is vanuit een bezorgdheid over de toekomst van de advocatuur gepassioneerd door innovatie in de brede zin. Hij is ook lid van de Taskforce Overmorgen van de OVB.

OVER DE SESSIE

Welke groei zit er nog in de advocatuur en wat is ervoor nodig?

Vertegenwoordigers van prominente kantoren gaan in gesprek over de uitdagingen van de advocatuur. Hoe meet je succes en wat is ervoor nodig? Hoe trek je kwaliteit aan en hoe bind je mensen aan je kantoor? Hoe motiveer je jongeren? Is er ruimte voor advocaten-generalisten en voor kleine kantoren? Is er een Orde nodig, is het een hulpmiddel of een (noodzakelijk) kwaad? Is diversiteit een factor voor succes of is het een morele plicht? Hoe verhoudt winstgevendheid zich tot welzijn? Zit er een limiet op de groei in de advocatuur?

OVB-voorzitter Peter Callens modereert het debat.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS