29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Stafhouder

AlexTallon

Ondernemingsrecht

Over Alex Tallon

Alex Tallon is advocaat bij de Nederlandstalige balie Brussel. Hij is lid van Cepani en is een gedreven mediator en arbiter. Voorts doceert hij ook pleittechnieken aan de KU Leuven.

Van 2008 tot 2010 was Alex stafhouder van balie Brussel NL en van 2017 tot 2020 bestuurder deontologie van de OVB. Hij is momenteel lid van de Belgische delegatie in de CCBE.

OVER DE SESSIE

De journalist, vriend of vijand?

Hebben advocaten er baat bij te praten met een journalist? Of hou je het als advocaat beter bij ‘geen commentaar’? Zijn de media alleen uit op sensatie? Of kan je toch in vertrouwen communiceren met journalisten? En welke afspraken kan je dan maken, om zeker te zijn dat het gesprek geen schade berokkent aan uw zaak of uw cliënt?

OVER DE SESSIE

Plenaire zitting

In deze laatste plenaire zitting komen de Antwerpse burgemeester Bart De Wever, Věra Jourová, de vicevoorzitter van de Europese Commissie en Europees Commissaris voor Transparantie en Waarden, minister van Justitie Vincent Van Quickenborne, OVB-voorzitter Peter Callens, de algemeen deken van de Nederlandse orde van advocaten Robert Crince le Roy en het hoofd van de Belgische delegatie bij de CCBE, Alex Tallon, aan het woord.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS