29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
int(2)
9.30 -10.30
Elisabethzaal

Welkomst­woord en plenaire zitting

Tijdens onze eerste plenaire sessie verwelkomt OVB-voorzitter Peter Callens u van harte. Vervolgens komt Wouter Torfs aan het woord. In zijn keynote geeft hij het recept prijs hoe Schoenen Torfs erin geslaagd is om tien keer verkozen te worden tot ‘Beste Werkgever van België’ en hoe een fijne werkplek bijdraagt aan de duurzame groei van een bedrijf.

Keynote Wouter Torfs

Schoenen Torfs is een derde generatie familiebedrijf dat de voorbije jaren een spectaculaire groei kende. Vandaag is het bedrijf marktleider in de schoenenretail in België. Aan de basis liggen een unieke bedrijfscultuur en duidelijke strategische keuzes. Wouter Torfs, sinds 1990 de CEO, gaat in op de bouwstenen van dit straffe Vlaams businessverhaal. Waar mensen samenwerken gelden dezelfde universele regels die gelden voor zowel de profit als de non-profitsector, als voor de vrije beroepen.

Als ex-advocaat is Wouter Torfs vertrouwd met het reilen en zeilen van de advocatuur en zal hij de brug maken naar de leefwereld van de deelnemers. Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige cliënten en voor een duurzame groei van het advocatenkantoor. Deze keynote brengt een inspirerend verhaal met vele praktische tips en tricks waarmee de luisteraar onmiddellijk aan de slag kan.

OVER DE SPREKER

Peter Callens

Peter Callens is voorzitter van de Orde van Vlaamse Balies en gewezen stafhouder van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie van Brussel. Hij is advocaat bij het kantoor Loyens & Loeff.

OVER DE SPREKER

Wouter Torfs

Onder leiding van Wouter Torfs groeide de familiale winkelketen Schoenen Torfs van 26 naar 80 winkels met een sterk florerende webshop. Wouter Torfs is meer dan een zeer bekwaam CEO. Zijn ondernemings- en mensenvisie resulteerde in een unieke bedrijfscultuur. In 2019 werd de keten voor de 10de keer tot beste werkgever verkozen én tot beste werkgever van Europa.

Ook in 2019 werd Schoenen Torfs voor de 14e keer verkozen tot beste schoenwinkelketen en beste webshop. Klantvriendelijkheid is de sleutel voor een succesvolle strategie. Als spreker legt hij zijn ziel bloot en geeft hij een nieuwe visie op werken, met het geluk van zijn werknemers als inzet.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS