29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN

Vanbreda

Risk & Benefits

Hoe kunnen we u helpen?

Bij Vanbreda Risk & Benefits geloven we dat we met deze vraag, hoe simpel ook, elke dag opnieuw het verschil maken. Alleen door eerst goed naar u te luisteren, kunnen we u de oplossing bieden die u nodig heeft. En alleen door eerst uw risico’s tot in de puntjes in kaart te brengen, kunnen we onze expertise ten volle inzetten om een verzekering op maat uit te werken die u echte meerwaarde en bescherming biedt.

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische makelaar. Dit plaatst ons in een unieke positie. Dankzij onze grootte hebben we uitstekende contacten met verzekeraars. We zijn ook financieel krachtig genoeg om te investeren in innovatie, kennis en nieuwe technologieën. Maar omdat we een Benelux-bedrijf zijn, blijven we tegelijkertijd voldoende wendbaar om snel op nieuwe vragen en verwachtingen uit de markt in te spelen.

De vraag hoe we u kunnen helpen, moet u dus eigenlijk als muziek in de oren klinken. Want welke vraag u ons ook stelt, wij zijn ervan overtuigd dat wij voor u de beste oplossing hebben.

Over Vanbreda Risk & Benefits

We leveren al 80 jaar oplossingen op maat aan bedrijven, publieke en sociale instellingen en zelfstandigen. Meer dan 750 medewerkers vanuit 15 kantoren in de Benelux adviseren ruim 25.000 bedrijfscliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer, employee benefits en schade. Onze expertise is erg breed: van aansprakelijkheid en cyber tot kunst en property. Ons partnership met de Vlaamse advocatuur stelt ons in staat om zeer ruime, op maat uitgewerkte oplossingen aan te bieden voor jullie beroepsgroep aan een zeer scherpe prijs. Een grondige kennis van de activiteiten en risico’s van onze cliënten en een doorgedreven technische knowhow en dienstverlening zijn de hoekstenen van ons succes, wat weerspiegeld wordt in een cliëntenretentie van meer dan 98%.

Vind meer informatie over onze verzekeringsoplossingen en dienstverlening via www.vanbreda.be

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS