29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN
Locatie

Het Elisabeth Center, de locatie voor het OVB congres

Het ligt naast het station van Antwerpen-Centraal. Ook met de auto raakt u er vlot. Bovendien is er in de buurt veel ondergrondse parkeergelegenheid. Met andere woorden: de ideale locatie voor dit congres.

In 2016 werd de Elisabethzaal nog helemaal vernieuwd. Zowel op vlak van akoestiek als op architecturaal vlak scheert de zaal hoge toppen. De nieuwe zaal is hoger, langer en smaller dan de oude en heeft een golvende houten wandbekleding die het geluid ideaal resoneert. Waar de vroegere zaal op vlak van akoestiek amper 6 op 10 haalde doet de nieuwe versie het met een score van 9,3 een stuk beter. Daarmee komt de Koningin Elisabethzaal op hetzelfde niveau als gelijkaardige zalen in Amsterdam, Wenen en Boston.

Het Elisabeth Center beschikt over tal van audiovisuele technische mogelijkheden om conferentiedeelnemers, sprekers en standhouders op hun wenken te bedienen.

Ons event draagt niet toevallig de titel “De jungle van het recht”. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de locatie. Het Elisabeth Center paalt aan de zoo van Antwerpen.

De opbrengst van het congrescentrum gaat trouwens rechtstreeks naar inspanningen voor dierenwelzijn, wetenschappelijk onderzoek en wereldwijde programma’s voor natuurbehoud. Door uw deelname aan ons congres helpt u dit mee te ondersteunen.

FacebookTwitterLinkedIn

OOK INTERESSANT

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS