29/04/22 ELISABETH CENTER ANTWERPEN

Een uitstekend netwerkmoment!

U komt naar het congres omdat u iets wil opsteken dat nuttig is voor u als advocaat of voor uw advocatenkantoor. Maar u komt natuurlijk ook omdat u graag eens van gedachten wil wisselen met confraters of met mensen die u anders niet vaak ontmoet. Denk maar aan accountants, notarissen, magistraten, gerechtsdeurwaarders of bedrijfsjuristen. Die mensen zijn er, doe er uw voordeel mee. Maak ook van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met een aantal studenten rechten, u kan met hen in gesprek gaan en meteen zelf inschatten of er iemand bij is die geschikt lijkt voor een stageplaats op uw kantoor.

Netwerken, het woord zegt het zelf, biedt u de mogelijkheid om als een spin in een web allerlei informatie en nieuwe contacten te vergaren die nuttig zijn voor u en uw kantoor. Voor en na de uiteenzettingen en tijdens de pauzes is er tijd genoeg om nu eens deze en dan weer gene confrater aan te spreken waarmee u altijd al eens een gesprek wou aanknopen, misschien nadat u net interessante info meekreeg over een thema dat u aanbelangt.

Omdat het altijd interessant kan zijn om eens over het muurtje te kijken biedt het congres ook tal van thema’s aan die naast de advocaten ook andere juridische beroepen kunnen boeien. Notarissen, gerechtsdeurwaarders en bedrijfsjuristen kunnen iets opsteken in de sessie over rechtsbescherming tegen onafhankelijke toezichtsorganen, magistraten en notarissen in de sessie over het nieuwe erfrecht, gerechtsdeurwaarders vinden net als u wellicht hun gading in de sessie over de bestrijding van overmatige schuldenlast of over multidisciplinair samenwerken. Grijp uw kans aan om met hen van gedachten te wisselen, het zal een verrijking vormen voor u of uw kantoor.

Ook 50 studenten rechten krijgen de kans om het congres bij te wonen tegen studententarief. Als zij dromen van een carrière binnen de advocatuur is dit voor hen een uitgelezen kans om al een eerste contact te leggen met een kantoor waar ze later hun stage willen aanvatten.  Maak van de gelegenheid gebruik om met hen kennis te maken, het levert u misschien een stagiair voor de toekomst een waardevolle aanwinst voor uw kantoor wordt.

Als u niet vies bent van wat netwerking zal uw spinnenweb tijdens en na het congres ongetwijfeld flink uitdeinen. Doe er uw voordeel mee!

FacebookTwitterLinkedIn

OOK INTERESSANT

15.30 - 17.00
GORILLA 1

Het nieuwe erf- en relatie­vermogens­recht in essentie

15.30 - 17.00
GORILLA 4

VOLZET - Moet de burger zich beschermen tegen toezicht­houders of beschermen toezicht­houders de burger?

10.30 - 12.00
OKAPI 3

Multi­disciplinair samenwerken: (stop) the one stop shop?

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

WEBSITE BY OKAPPI x KOLOS